Trucul meu pentru sprancene superbe, groase, fara goluri

December 15, 2017 Scris de OZ - No Comments

Cel mai mult, din machiajul pe care mi-l realizez in viata de zi cu zi, atunci cand optez pentru un look natural, imi ia sa imi conturez sprancenele. Sunt asimetrice, una este arcuita si alta rotunda si am goluri pe care stau sa le desenez de fiecare data cu creionul. Cum in fiecare dimineata sunt intr-o criza de timp teribila, o spun pentru a mia oara ca nu sunt matinala, vreau sa reduc la minimum timpul pe care il petrec in fata oglinzii.

Sa le tatuez iese din discutie pentru simplul fapt ca nu mi-as face niciodata o schimbare permanenta. Nu se stie niciodata cum se vor purta sprancenele in anii urmatori si ma tem ca as regreta o decizie de acest gen. Totusi, o solutie semipermanenta chiar ma incanta, asa ca am inceput sa testez gelurile de sprancene care au aparut recent si pe piata din Romania si m-am oprit asupra celui produs de Biocutem:  Shape Brow. Acesta mi-a inspirat cea mai mare incredere.  De ce? Din doua motive importante:

inainte dupa

– pentru Biocutem are produse permanente si semipermanente destinate tatuajelor cosmetice – principala problema (in general) cu aceste geluri este legata de faptul ca nu prind pe piele, problema pe care cei de la Biocutem au rezolvat-o;
– pentru ca este un produs profesional (net superior celor de mass-market).

Cu ajutorul Shape Brow am scapat de o grija dimineata si pot sa dorm linistita pentru ca timp de 5 zile am sprancenele perfecte. Dupa acest timp, reaplic gelul semipermanent.

Cum se aplica si ce rezultate am reusit sa obtin cu el, puteti vedea din tutorialul pe care l-am urcat pe YouTube.

Vestea buna este ca in perioada urmatoare il puteti cumpara la un pret special de pe www.shapebrow.ro asa ca,  daca vreti sa il testati, acum este momentul sa o faceti. Recomandarea mea finala este sa nu va fie teama sa il lasati sa actioneze 2 ore, pentru o colorare mai intensa.

Abia astept sa imi spuneti cum vi se pare.

Foto & Video – Iuliana Popescu

Kisses!

Oz