Truc de make-up: cum sa obtii buze mai mari

March 17, 2015 Scris de OZ - No Comments

Am senzatia ca tendintele in make-up nu mai sunt dictate de foarte multa vreme de specialistii din domeniu, ci de Kim Kardashian si surorile ei. Toate ne-am dorit sa invatam peste noapte tehnicile de contouring, sa obtinem prin machiaj ochi mai mari si mai expresivi si buze mai carnoase. Recunosc, nici eu nu am ramas indiferenta fata de machiajul etalat de Kim, lipsit de cusur, desi idealul meu de frumusete ramane in continuare Dita Von Teese. Totusi, pentru ca buzele mele sunt inegale, iar cea superioara este putin mai mica, mi-am dorit sa reusesc sa le echilibrez vizual prin machiaj. Nu mi-as face o schimbare permanenta cu ajutorul procedurilor din cabinetele medicilor esteticieni pentru ca sunt constienta ca si atunci cand vorbim de buze XXL, vorbim tot despre o tendinta si, asa cum se intampla in moda, va fi tot ceva trecator. Asa ca prefer sa folosesc in fiecare zi doua produse care sa ma ajute sa obtin un efect asemanator. Care sunt acestea? Un creion intr-o culoare nude-rose si un strugurel sau un ruj intr-o nuanta putin mai deschisa.

buze tutorial

Poate ca o sa va surprinda, dar rujul meu preferat este… creionul de buze 🙂 De cele mai multe ori, il aplic pe toate suprafata buzelor si apoi hidratez cu putin strugurel. Mai nou, folosesc rujul Free as a Butterfly din colectia M.A.C. Cinderella, care este putin mai deschis decat creionul pe care il foloseam in mod obisnuit (Flormar Waterproof nr. 229). Fiind un ruj usor sidefat,  il aplic doar pe mijlocul buzelor, astfel incat sa dea senzatia de un volum mai mare.

Cum pot fi marite buzele prin machiaj? Puteti vedea in tutorialul pe care l-am filmat in weekend. Sper sa va fie de folos. Astept sa imi spuneti si ce alte trucuri de make-up ati vrea sa mai aflati de la mine 🙂

Ps: Take a closer look at my eyes! In acest tutorial am purtat lentile gri  de contact. Thanks,  Conga.ro <3

IMG_2499

Kisses!

Oz