Rediscovering myself: Roxa

October 22, 2015 Scris de OZ - No Comments

Frumusetea nu se masoara in kilograme. Asta o demonstreaza orice model plus-size si-mi pare rau ca inca nu sunt promovate in industria modei din Romania si femeile care nu se incadreaza in tiparul deja depasit de 90/60/90. Daca nu ar sta asa lucrurile, cu siguranta sora mea ar putea avea o cariera stralucita in acest domeniu. Da, ati ghicit, astazi o sa va prezint “transformarea” prin machiaj a surorii mele!

Adevarul este ca ea a fost mereu frumoasa familiei. Cine ar putea rezista acelor ochi? Indiferent de ce a indicat cantarul, eu stiu un singur lucru – sora mea a debordat mereu de senzualitate si a stiut sa isi “isi poarte” cu mandrie formele, ceea ce este de apreciat.

Da, se poate intampla sa te ingrasi, nu am condamnat niciodata asta, mai ales ca sunt persoane care se simt mai bine asa, care sunt mai fericite cu cateva kilograme in plus, iar ideea de a tine o dieta ii face sa traiasca un adevarat cosmar! Totusi, mi se pare inacceptabil sa nu inveti sa iti adaptezi si stilul vestimentar la noile forme, sa incerci sa te acoperi cu niste “saci “ sau sa porti outfituri “insipide”, care nu transmit nimic si iti ascund personalitatea.

Evident, acesta nu este cazul surorii mele,  o rockerita sexy pentru care nu puteam sa rezerv un alt machiaj decat… smokey eyes! Cum peste fix o saptamana este ziua ei, mi-am propus sa ii fac aceasta surpriza in avans 😀

roxa copy

roxa 2 copyMorala acestei postari: nu lasati acul cantarului sa va stirbeasca personalitatea si nici frumusetea!

Produsele folosite pentru realizarea machiajului ei:

Baza de machiaj
Fond de ten Ivoire
Pudra compacta 2
Pudra compacta 3
Pudra Pulbere Vanilie
Paleta corectoare

Farduri de ochi:  Beige Naturel si Noir
Creion negru
Paleta sprancene

Paleta rujuri (nuata 1 de la stanga spre dreapta)

Puteti vedea AICI toate schimbarile de look din proiectul “Rediscovering myself”.

Kisses!

Oz

Untitled-1