Rediscovering myself: Bianca

October 4, 2015 Scris de OZ - 4 Comments

Abia asteptam sa va prezint o noua schimbare de look din proiectul “Rediscovering myself”, lansat in colaborare cu Parisax. Sper ca ati vazut-o deja pe Ana, din postarea de la inceputul saptamanii, caci acum urmeaza sa faceti cunostinta cu Bianca!

Trasaturile ei mi-au lansat noi provocari. Avand fata patrata, nu a fost “floare la ureche” sa ii indulcesc trasaturile si sa ii rotunjez putin linia maxilarului si pe cea a fruntii.

Atunci cand te machiezi, este foarte important sa identifici forma fetei pentru ca doar asa poti realiza corect contouringul. Spre exemplu, Bianca avea senzatia ca are fata rotunda, ceea ce ar fi fost imposibil. O fata rotunda are aceeasi dimensiune daca o masori pe lungime si latime si nu era cazul ei.

Si de aceasta data am avut de indeplinit o dorinta: sa ii fac buzele sa para mai mari. Chiar vorbeam pe baza acestui subiect si spuneam cat de important este sa testezi intai aceste tehnici de make-up si abia apoi, daca iti place si simti ca iti echilibreaza frumos trasaturile, sa mergi si sa apelezi la injectiile cu acid hialuronic. Doar asa te poti asigura ca nu faci o greseala si ca ceea ce iti imaginezi tu este ceea ce iti doresti cu adevarat.

In cazul Biancai, pentru un plus de volum, dupa ce i-am trasat conturul si am aplicat un strat de ruj mat, am folosit si putin gloss transparent doar pe mijlocul buzelor. Efectul de buze pline este garantat!

Iata rezultatul:

bianca1

Pentru machiajul ei am folosit mai multe nuante de maro si auriu. Avand parul inchis la culoare, eram convinsa ca ii va sta foarte bine cu un “spanish look”, asa ca am transformat-o intr-o seducatoare diva latina.

Iata toate produsele pe care le-am folosit pentru a-i realiza machiajul:

Baza de machiaj
Fond de ten Ivoire
Pudra compacta 3
Pudra Pulbere Vanilie
Paleta corectoare
Creion anticearcan Ivoire

IMG_9931
Paleta sprancene
Mascara Recourbant
Compact eyeline
Paleta rujuri (nuata 1 de la stanga spre dreapta)
Creion de buze nude 401

IMG_9937
Farduri de ochi:  Coquille Doeuf, Beige Naturel, Chocolat, Aubergine, Prune nacree, Star Powder Zanzibar, Pudra star Vanuatu si Mat Noir

IMG_9940
Ca de fiecare data, astept cu mult entuziasm feed-back-ul vostru.

Kisses!

Oz

Untitled-1