Rediscovering myself: Andreea B.

November 1, 2015 Scris de OZ - 4 Comments

Proiectul Rediscovering myself a ajuns la sfarsit, dar acesta este doar inceputul unui nou drum pentu mine. Sper ca ati urmarit cu drag toate postarile din ultimele 5 saptamani pentru ca si mie mi-a facut o placere nebuna sa le realizez, chiar daca nu am mai avut weekend-uri libere (sau timp liber in general) :).

In cea de-a zecea postare veti face cunostinta cu Andreea. Nu am sa va spun de la inceput ce varsta are. Va las intai sa analizati fotografiile before&after si… sa ghiciti.

andreea1 copy

Sunt convinsa ca nimeni nu banuieste varsta ei reala. Ei bine, Andreea are 27 de ani! Da, ati citit bine. Stiu, arata de 16 🙂 Acum probabil va dati seama si ce si-a dorit sa se intample in urma sedintei de machiaj: sa o fac sa para mai matura. Zis si facut! I-am subliniat frumoasele trasaturi si i-am pus in evidenta ochii, dar si culoarea parului printr-un machiaj colorat. Nu in ultimul rand, i-am “ridicat” pleoapele ascendente cu ajutorul liniilor de tus, iar prin fardurile inchise la culoare, aplicate in colturile exterioare, i-am corectat ochii apropiati. Prin contouring i-am subtiat si nasul.

Nu-i asa ca este adorabila in aceste imagini?!

andreea 2 copy andreea 3 copy

Nici ca puteam incheia acest proiect intr-o nota mai pozitiva. Andreea a reusit sa-mi dea un vibe extraordinar. Cand s-a vazut prima data in oglinda a exclamat WOW si nu s-a mai oprit vreo 5 minute. Doar asta spunea incontinuu. Recunosc, nu s-a simtit doar ea extraordinar. M-a facut si pe mine sa ma simt bine si mi-a dat curajul sa visez mai departe la (de ce nu?!) o cariera in acest domeniu.

Acest proiect nu a fost unul de make-up. A fost mult mai mult: un proiect pentru femeile care nu se simt frumoase, care nu cred in frumusetea lor sau nu si-au descoperit atuurile, nu stiu sa le puna in evidenta; un proiect de incurajare pentru toti cei care cred ca este prea tarziu sa-si urmeze pasiunile si visurile. Daca si voi credeti cu tarie in ceva, va doriti sa realizati un lucru, luati atitudine. Nu este niciodata prea tarziu sa-i dai sufletului ceea ce isi doreste 🙂 Iti va multumi oricum.

Produsele folosite pentru realizarea machiajului ei:

Baza de machiaj
Fond de ten Ivoire
Pudra compacta 2
Pudra compacta 3
Pudra Pulbere Vanilie
Paleta corectoare

Paleta rujuri (nuata 1 de la stanga la dreapta)

Puteti vedea AICI toate schimbarile de look din proiectul “Rediscovering myself”.

Kisses!

Oz

Untitled-1