Rediscovering myself: Ana D.

October 15, 2015 Scris de OZ - 2 Comments

Ca o adevarata femeie moderna, Ana D. incearca sa impace viata profesionala cu cea persoanala si sa ii dedice cat mai mult timp lui Andrei, baietelul ei de doar 4 ani, chiar daca asta presupune sa nu mai reuseasca sa isi ofere momente de rasfat, asa cum ar merita.

Ana are o osatura puternica a fetei, asa ca mi-am dorit sa ii realizez un machiaj care sa ii subtieze nasul, sa ii indulceasca trasaturile si in acelasi timp sa fie usor de reprodus, astfel incat sa-l faca de fiecare data cand reuseste “sa fure” cateva momente din viata ei agitata de mamica si sa-si prelungeasca timpul petrecut in fata oglinzii.

Iata ce a iesit:

1 copy

 

Stiu cat de greu este sa incerci sa fii o mama buna, sa iti continui cariera si sa mai gasesti timp si pentru sufletul tau, sa faci ceea ce iti place. Asa ca ii doresc Anei ceea ce o sa-mi doresc si eu atunci cand voi aduce pe lume un copil: sa nu renunte niciodata la ea, sa nu se puna pe ultimul loc. Este important sa ai un copil fericit, dar cred ca este la fel de important sa te ocupi constant si de propria fericire.

2 copy

Produse folosite:

Baza de machiaj
Fond de ten Ivoire
Pudra compacta 2
Pudra compacta 3
Pudra Pulbere Vanilie

Paleta corectoare
Farduri de ochi:  Coquille Doeuf, Beige Naturel si Chocolat
Fard negru sidefat
Pudra star Vanuatu si Paris
Paleta sprancene
Mascara Recourbant
Paleta rujuri (nuata 1 de la stanga spre dreapta)

Creion anticearcan Ivoire
Creion de buze nude 401

Puteti vedea AICI toate schimbarile de look din proiectul “Rediscovering myself”.

Kisses!

Oz

Untitled-1