Par indreptat si cu volum? Se poate!

December 4, 2014 Scris de OZ - No Comments

Imi indrept parul cu placa destul de rar, din acelasi motiv pentru care nu imi place sa imi las parul sa se onduleze natural – pentru ca arata bine doar in prima zi.  Totusi, atunci cand vreau ca suvitele mele sa fie mai drepte, dar sa pastrez si un volum maxi, folosesc o perie rotativa. Mai exact, peria Rotativa Dynamic Volume HP8654 de la Philips  ce beneficiaza de doua capete – peria rotunda de 50 mm si peria de 30 mm cu peri retractabili!

4 DSC_0044

De ce o ador?

–  Imi ofera posibilitatea de a seta functia „Care”.  Aceasta asigura temperatura optima de uscare; parul se usuca repede, cu acelasi flux de aer puternic, dar la o temperatura constanta de ingrijire;
–  Peria se roteste in ambele directii, astfel ca parul ajunge sa se aranjeze la o simpla apasare pe buton! Nimic mai simplu!
–  Aparatul de styling este fabricat din peri naturali de mistret. De ce este acesta un aspect important? Pentru ca face ca peria sa treaca mai usor prin par, reducand sarcina statica, fapt care amplifica stralucirea si previne incurcarea parului.
– Aceasta este cea mai simpla solutie de a crea acasa o coafura cu aspect profesional, fara ajutorul hair stylist-ului.

Nu ma credeti pe cuvant? Urmariti tutorialul!