[email protected] – noul meu proiect de make-up

December 9, 2015 Scris de OZ - No Comments

Make-up-ul s-a prins de mine ca marca de scrisoare :). Prin urmare, dupa “Rediscovering myself“, am gandit un nou proiect, iar de aceasta data il realizez in colaborare cu DallesGO, cei care ma ajuta sa ma perfectionez si sa ajung acolo unde imi doresc in acest nou domeniu.

Sunt o perfectionista, asa ca nu puteam sa ma consider make-up artist dupa ce am terminat un singur curs de specialitate. Cu ajutorul celor de la DallesGO si al lui Nick Barna, prin luna aprilie, atunci cand voi termina inca doua cursuri de make-up, sunt convinsa ca o sa fiu pregatita sa ma prezinta astfel: Oana Zidaru – make-up artist.

Noua serie de postari cu schimbari prin machiaj incepe cu Alexandra. O sa spun inca de la inceput: I love her spanish look! Nu obisnuieste sa se machieze, asa ca am vrut sa ii arat de cat de putin machiaj are nevoie pentru a-si evidentia si mai mult frumusetea naturala. Nu stiu cat se vede din poze, dar are unele dintre cele mai lungi si frumoase gene (da, sunt naturale!) si cine nu si-ar dori sa aiba sprancenele atat de bine definite?!

In cazul ei, atunci cand i-am realizat machiajul, m-am lasat inspirata de stilul lui Penelopei Cruz, asa ca am ales sa-i conturez ochii cu nuante de maro si negru, iar pentru buze am folosit un ruj nude.

Ador look-ul final – atat de natural si totusi atat de diferit!

1 2

Cea mai frumoasa parte la colajele  “before & after” este faptul ca asistam toti nu doar la o schimbare de look, ci si la una ce tine de “interiorul” celei care se afla in fata camerei. 
Este nevoie de un strop de machiaj pentru ca orice femeie sa se simta mai frumoasa, mai increzatoare in farmecul personal si zambetul timid din poza de “before” sa se transforme automat intr-unul cuceritor in cea de “after”!

Ps: Abia astept sa faceti cunostinta in postarea viitoare si cu o roscata hot 😀

Kisses!

Oz