[email protected] #6: Smokey eyes make-up

February 14, 2016 Scris de OZ - No Comments

Tocmai am incheiat inca un curs de make-up! Machiajul din aceasta postare este cel pe care l-am realizat la finalul¬† cursului pe care l-am urmat la DallesGO cu Nick Barna. Am optat pentru un smokey-eyes, care sa-i evidentieze ochii frumoasei Anca. Sigur va amintiti de ea si din postarea “Cum sa faci trecerea de la un machiaj de zi la unul de seara“. Nu-i asa ca este superba?!

Foto: Andra Mirea

1 machiaj smokey eyesNick Barna este cel de-al treilea profesor cu care am interactionat de cand am pornit pe acest drum si trebuie sa recunosc faptul ca este un bun pedagog. Exista o multime de make-up artisti talentati, dar prea putini care stiu sa ii invete si pe altii aceasta meserie. Din fericire, Nick face parte din acest grup restrans. Stie exact cand sa te critice si cand sa te laude, astfel incat sa evoluezi constant.

Machiajul de astazi este o dovada clara a faptului ca in ultimele luni am reusit sa-mi perfectionez tehnicile si totul i se datoreaza lui.  Tot Nick imi va fi profesor si la cursul de avansati pe care il voi urma in perioada februarie-mai. Abia astept sa asimilez noile informatii si sa le pun in practica.

1smokey eyesObisnuiam sa fac tutoriale de machiaj pentru canalul meu de YouTube inainte sa incep cursurile la DallesGO. Acum este momentul potrivit sa reiau aceasta activitate, iar cu ajutorul Iulianei Popescu voi reusi sa fac filmulete de calitate in care sa va arat tot ce am invatat din acest domeniu. Primul tutorial va fi cu acest machiaj smokey. Daca nu v-ati abonat inca la canalul meu de YouTube, este timpul sa o faceti.

Kisses!

Oz