[email protected] #5: Alege machiajul care te reprezinta

February 7, 2016 Scris de OZ - No Comments

Pana sa ma apuc de cursurile de make-up, nu am constientizat  niciodata pe deplin cat de mult te poate schimba machiajul. Lucrurile au devenit mult mai clare in momentul in care am inceput sa vad totul din exterior, sa nu ma mai raportez doar la mine si sa fiu obiectiva atunci cand analizam fotografiile cu machiaje diferite realizate pe aceleasi model.

Practic, in functie de stilul pentru care optezi, de cantitatea de farduri pe care o aplici, poti fi dulce, ingenua, romantica, seducatoare, vampa… Important este sa stii ce vrei sa transmiti, sa gasesti stilul cu care te identifici si sa iti asumi acea atitudine. Mai exact, degeaba vrei sa fii seducatoare, sa porti un ruj intr-o nuanta aprinsa, daca nu stii sa il porti. Acesta vine “la pachet” cu o doza de sex-appeal. Daca esti timida, introvertita… nu o sa il porti niciodaca cum trebuie, vei arata fals si vei transmite nesiguranta. Te vei simti stanjenita. In acest caz, machiajul natural, in nuante pastelate, romantice, este o varianta potrivita. Daca te simti bine cu machiajul pe care il porti, vei transmite mesajul potrivit.

Si reciproca este valabila. O femeie obisnuita sa emane senzualitate prin toti porii, nu se va simti niciodata bine cu un machiaj simplu, natural.

Inainte sa incerci un anumit stil de machiaj cred ca ar trebui sa te cunosti cat mai bine. Machiajul trebuie sa fie o completare fireasca a personalitatii tale si nu o masca.

Foto: Andra Mirea

In penultima zi la cursurile de make-up de la DallesGO am realizat 3 machiaje intr-unul singur, iar transformarile prin care a trecut  Alitia, modelul meu, au fost incredibile. Am pornit de la un machiaj natural, luminos, iar apoi am adaugat o pata de culoare Рrujul in nuante de maro.

1 machiaj natural

Desi machiajul ochilor este acelasi, se poate observa deja prima schimbare de atitudine. Alitia a devenit mai misterioasa, mai seducatoare.

1 machiaj cu ruj maro

In cea de-a treia faza, am pus accentul si pe privire si am realizat un machiaj smokey eyes. Privirea Alitiei s-a schimbat din nou. Emana siguranta si o doza extraordinara de sex-appeal!

1 machiaj smokey eyesCa sa va fie mai usor sa va dati seama de toate aceste schimbari de atitudine, am realizat si un colaj cu cele trei tipuri de machiaj.

3 machiaje 1 Duminica este ziua [email protected] Daca vreti sa vedeti ce machiaj am realizat la finalul cursului cu Nick Barna,¬† nu ratati postarea de saptamana viitoare!

Kisses!

Oz