[email protected] #2 Louise – Cum se machiaza ochii cu pleoapa cazuta

January 10, 2016 Scris de OZ - No Comments

Ochii cu pleoapa cazuta pot fi corectati prin machiaj atat cu fard, cat si cu ajutorul coditelor de tus. Prima metoda este mult mai spectaculoasa atunci cand distanta dintre pleoapa si arcada este mai mare, astfel incat jocul de culori sa fie vizibil, dar acesta nu a fost si cazul lui Louise, asa ca am incercat a doua varianta de machiaj pentru ea, cea cu tus.

In acest caz, coditele de tus pornesc de la baza genelor inferioare, spre deosebire de machiajul ochilor descendenti cand linia de tus se traseaza la baza genelor superioare. Atunci cand i-am realizat machiajul lui Louise, am exagerat putin lungimea coditelor tocmai pentru ca acest efect de lifting sa fie cat mai evident. Este uimitor cum un simplu truc de make-up reuseste sa “ridice” ochii si sa le schimbe forma, sa ii faca migdalati.

Louise a avut nevoie si de un makeover al sprancenelor. Este extrem de important sa stii ce forma te avantajeaza pentru ca atunci cand sunt conturate corect iti pot intineri trasaturile,  iar in cazul lui Louise, o forma definita, mai plina, cred ca reuseste sa ii dea un look mult mai fresh, nu credeti?

In ceea ce priveste culorile de fard alese, am fost destul de limitata din cauza parului. Atunci cand optezi pentru o nuanta atat de aprinsa, trebuie sa lasi podoaba capilara sa iasa in evidenta, iar machiajul doar sa o completeze armonios. Prin urmare, am ales tonuri de bej, maro si negru, iar pentru buze am mizat pe culori nude.

Daca aveti parul vopsit intr-o nuanta la fel de interesanta, un smokey eyes poate fi o alta varianta buna de machiaj.

Louise Louise2

Produsele folosite pentru realizarea machiajului ei:

Farduri de ochi: Self Made Anastasia Beverly Hills: Treasure, Sherbert, Hot Chocolate si Spirit Rock
Tus Sleek Ink Pot
Brow Wiz Anastasia Beverly Hills
Iluminator So Hollywood Anastasia Beverly Hills
Mascara Recourbant
Creion de buze Flormar 229
Ruj H&M Matte Lip stick

IMG_2875Baza de machiaj Parisax
Fond de ten Ivoire Parisax
Pudra compacta 3 Parisax
Pudra Pulbere Vanilie Parisax
Paleta corectoare Parisax
Blush Rouge Tommette Parisax

De joi reincepe cursul de make-up la DallesGO, iar peste trei saptamani voi sustine examenul. Sa-mi tineti pumnii stransi! Pana atunci, ne vedem pe retelele de socializare cu imagini postate in timp real de la curs!

Kisses!
Oz