Oh, Honey – Cum sa te faci remarcata cu ajutorul machiajului

August 6, 2012 Scris de OZ - 14 Comments
La inceputul acestui an am postat pe Diva Hair o stire in care prezentam colectia de gene false a lui Katy Perry.
Saptamana trecuta imi cautam niste produse de make-up pe Asos si am fost extrem de placut surprinsa atunci cand am gasit si genele semnate Katy Perry. Nu am stat mult pe ganduri si mi le-am comandat mai ales ca pretul era unul acceptabil (6,22 euro). Am ales modelul cu cel mai natural aspect – Oh, Honey!.
Vineri le-am ridicat de la posta iar in weekend le-am si incercat. Imi place foarte mult aspectul lor natural si m-am bucurat sa vad ca sunt distribuite cu tot cu lipici. Dupa o prima incercare pot sa spun ca lipiciul este destul de slab si ma deranjeaza banda alba pe care sunt lipite genele si care este destul de vizibilia.

Urmatoarea data cand am sa le folosesc am sa incerc sa aplic putin tus pe deasupra. Sper sa nu se mai vada.

Si machiajul este unul special. M-a inspirat make-up artistul cu care am colaborat, recent, pentru un tutorial Diva Hair. Este vorba despre Cristian Buca. Machiajul facut de el il puteti vedea aici. Sunt chiar incantata de ce mi-a iesit. O sa incerc sa-l adopt mai des chiar si pe alte culori.

 Colierul tip guler este cea mai noua creatie Made by Oz. L-am facut special pentru aceasta sedinta foto.

Fotografiile au fost facute de sora mea – Roxana Arhirescu. Ce dor mi-a fost sa lucrez cu ea! Facem o echipa foarte buna!