Magazinul meu preferat, online, este….

December 13, 2011 Scris de OZ - 5 Comments
Oficial, in topul preferintelor mele, in materie de shopping online, se situeaza Strawberrynet.com. A fost nevoie de o singura comanda ca sa ma convinga de faptul ca merita un loc fruntas. Iata cateva detalii “minunate” despre ceea ce presupune sa comanzi produse cosmetice de pe Strawberrynet:

– Atunci cand dai comanda esti anuntat ca va ajunge in cel mult 14 zile. In cazul meu comanda a ajuns dupa 10 zile!
– Coletul a fost impecabil. Cred ca nici daca mi-l facea cadou o vecina de palier nu ajungea la fel de bine, in conditii la fel de bune si totusi a venit din Hong Kong! Ba mai mult era legat cu o funda mov, de cadouri.
– Nu conteaza cati bani ai dat pe produs daca, in final, prezentarea te face sa simti ca ai primit cadou produsul respectiv. Eu mi-am comandat un fond de ten si a venit, impachetat in hartie de cadouri, rosie, cu braduti pe ea. Iar folia era lipita perfect. Aproape ca nu imi venea sa o rup!
-Fidelitatea se mentine, in online, cu cadouri atractive.  In cazul meu a fost un gloss CK.

Si, atunci, ma intreb: De ce sa comand online din Romania? Sa astept chiar si o saptamana sa imi vina un produs; Sa primesc drept cadou (daca primesc) mostre de sampon pe care le gasesc in orice revista care nu costa mai mult de 10 lei…; Sa platesc transportul chiar daca am comandat din propria-mi tara in timp ce cumparaturile online, din Hong Kong sau Marea Britanie ajung, in Romania, gratuit indiferent daca am facut o comanda de 20 sau de 200 de lei; Sa ma enerveze curierul pentru ca nu are niciodata sa-mi dea rest… si lista poate continua.

Cu alte cuvinte, cei care isi deschid magazine online, in Romania, mai au multe de invatat. Din pacate, din .ro imi comand extrem, dar extrem de rar, insa din strainatate am ajuns sa comand aproape saptamanal cate ceva. Sunt convinsa ca nu sunt singura in aceasta situatie. Revenind la Strawberrynet, cu siguranta, toate produsele mele de make-up, de acum inainte, vor fi comandate de pe acest site.

Iata noile mele achizitii in materie de produse de make-up: