In 2016 se poarta parul creponat! Asa il coafezi!

October 25, 2016 Scris de OZ - No Comments

Imi aduc aminte perfect momentul cand mi-am cumparat prima placa de creponat parul. Eram in clasa a V-a cand s-a lansat trendul dar, uitandu-ma prin prezentarile marilor case de moda, am realizat faptul ca parul creponat nu a fost niciodata “out of fashion”.

par creponat21DIOR, BETSEY JOHNSON & STELLA MCCARTNEY

Aproape in fiecare an aceasta tendinte de hairstyling a fost promovata intens de cate un designer: in 2009 a fost John Galliano pentru Dior, in 2013  excentrica Betsey Johnson a ales ca modelele sa defileze cu parul creponat, iar in 2014 stafeta a fost preluata de Stella McCartney. “Insistentele” lor par sa fi dat roade, caci abia in 2016 putem vorbi despre o adevarata tendinta in materie de hairstyling. Se pare ca a fost nevoi ca brandul Gucci sa se alature acestui sir de promotori ai parului creponat pentru ca acesta sa fie ridicat la rangul de tendinta.

gucci par creponatGUCCI

Daca vreti sa va creponati parul, puteti sa o faceti cu ace de par, asa cum am invatat la cursul de hairstyling cu Geta Voinea de la DallesGo, si sa va ia o vesnicie :))) sau puteti sa va achizitionati un Multistyler de la BabyLiss si sa rezolvati totul in 15-20 de minute. Eu asta am facut si am filmat intreaga experienta, asa ca nu trebuie sa ratati cel mai nou tutorial de pe canalul meu de YouTube!

Video by: Iuliana Popescu

par creponat

In clip veti vedea si pasii pentru realizarea acestor coafuri.

coafura par creponat (2)

coc par creponat

Voua va place aceasta tendinta de hairstyling?

Kisses!

OZ