De unde avem incredere sa cumparam parfumuri?

July 12, 2016 Scris de OZ - No Comments

Ador sa descopar noi parfumuri care ma caracterizeaza. Nu obisnuiesc sa merg in magazinele fizice pentru a le testa, nu mi-a placut niciodata ideea de a intra acolo pentru a ma imparfuma cu x produse. Stiu, este important sa le testezi pe propria piele, dar eu prefer mereu acele mici mostre care au o cantitate suficienta pentru a  incerca un parfum pana iti dai seama daca iti place sau nu. Asa am ajuns sa ma indragostesc de Burberry Brit Rhythm, un parfum cu un amestesc extraordinar de note florale si lemnoase. Nu pot spune ca ma dau in vant dupa parfumurile florale, dar in combinatie cu cele lemnoase… Ei bine, aceasta pare sa fie mixul care m-a cucerit, iar Burberry Brit Rhythm are note de lavanda, piper roz, dar si floare de portocal, iris si mosc. Altfel spus: o intreaga nebunie de note care iti imbata simturile!

IMG_6189

L-am descoperit dupa ce am primit o mostra cadou, nu am stat mult pe ganduri si mi-am comandat online varianta de 50 ml. Experienta prin care am trecut merita impartasita pentru ca m-a facut sa imi schimb radical modul in care vad shoppingul online atunci cand vine vorba de achizitionarea parfumurilor.

Gasiti povestea pe YouTube:

Voi prin ce experiente ati trecut atunci cand ati cumparat parfumuri din mediul online? De unde aveti incredere sa va cumparati parfumurile preferate?

Kisses!

Oz