Cum sa obtii buze metalizate fara sa folosesti ruj

November 6, 2016 Scris de OZ - No Comments

In 2013, modelele din prezentarea Dior Couture furau privirile cu buzelele lor in nuante metalizate. Artistul din spatele acelui look a fost Pat McGrath, cea pe care revista Vogue a numit-o cel mai influent makeup artist din lume. In ciuda acestei titulaturi, a fost nevoie de o persoana cu o popularitate mult mai mare in randul maselor pentru ca acest machiaj sa fie transformat intr-o tendinta.

Kylie Jenner a fost cea care a furat laurii, s-a lasat inspirata de aceasta idee si a realizat pentru propria linie de produse de make-up o serie de rujuri mate in nuante metalizate. Ca orice trend lansat de surorile Kardashian, si acesta a for un real succes.

pat metallic lipsPat McGrath

kylie cosmetics metallic lipsKylie Cosmetics

Poate parea complicat sa obtii acest efect, dar nu este asa! In realitate, nu trebuie sa fii nici cel mai bun make-up artist si nici sa cumperi rujuri scumpe doar pentru a obtine buze in nuante metalizate. Ai nevoie de o baza rezistenta de machiaj si de un pigment in nuanta dorita.

Metallic lips

IMG_1338
metallic lips trend

how to metallic lips
Este cel mai simplu si de efect truc de make-up. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, am si un tutorial care sa dovedeasca asta:

Foto& Video: Iuliana Popescu

Va tenteaza sa incercati acest truc de make-up?

Kisses!
Oz