Cum sa iti faci fundite din propriul par

July 30, 2011 Scris de OZ - 13 Comments
Cu putin timp in urma am mers la Chic Salon pentru noi materiale de hair style, pas cu pas, pentru Diva Hair. Deoarece imi place sa ma intalnesc des cu fashionistele m-am hotarat sa iaum si de aceasta datam pe cineva cu mine. Cea care m-a insotit a fost Dana de la Leather With Lace.

Amandoua ne-am facut cate doua coafuri, de efect, si usor de realizat chiar si acasa. Eu am optat pentru doua coafuri cu funde realizate din propriul meu par, una casual si alta potrivita pentru o tinuta mai eleganta, chiar pentru o nunta. In cazul Danei s-a optat pentru coafuri cu impletituri si rasuciri care sa se potriveasca fetelor cu parul ondulat si sa se vada minunat pe suvitele ei blonde. Nu in ultimul rand, coafurile cu impletituri sunt ideale pentru vara asa ca oricine trebuie sa stie sa isi faca cel putin una pentru acest sezon!

Iata coafura eleganta cu funda intr-o parte:

Si coafura jucausa cu funda in crestetul capului, inspirata din stilul Lady Gaga sau mai bine spus Minnie Mouse!

Impreuna cu Dana de la http://leatherwithlace.blogspot.com/

Daca va plac aceste coafuri puteti sa aflati ce pasi trebuie sa urmati pentru a le realiza din articolul “Coafuri rapide: Cum sa iti faci doua tipuri de cocuri cu funde din par“. Astfel veti invata cum sa va faceti o coafura cu funda din par precum Lady Gaga sau cum sa va coafati singure pentru un eveniment sofisticat.

Articolul cu coafurile Danei va fi publicat, in curand, pe Diva Hair.

Coafuri rapide: Cum sa iti faci doua tipuri de cocuri cu funde din par

Afla mai multe pe DivaHair.ro