Cum sa iti faci bucle cu placa

December 5, 2014 Scris de OZ - No Comments

Buclele mele preferate sunt cele realizate cu Peria Rotativa de la Philips, dar asta pentru ca am parul ondulat natural, iar acest aparat ma ajuta sa le dau forma dorita.

In schimb, recomand buclele realizate cu placa celor cu parul drept, caci reusesc sa reziste mai mult timp.

Pentru a va usura munca, atunci cand realizati bucle cu placa, tineti cont de urmatoarele sfaturi:

– Placa trebuie sa fie subtire si sa aiba placi cu margini rotunjite. Eu le realizez cu Philips ProCare Sonic;
– Secretul consta in modul in care este rasucita placa – la 360 de grade.

5DSC_0070

De ce recomand placa Philips ProCare Sonic?

– Are o durata de incalzire scurta, putand fi folosita in 15 secunde;

– Este prevazuta cu Tehnologia avansata Philips EHD+. Ce inseamna asta? O tehnologie ce face caldura sa fie distribuita uniform, chiar si la temperaturi ridicate. Acest lucru asigura protectie suplimentara si ne ajuta sa ne pastram parul sanatos si stralucitor. Incalzitorul performant al placii mentine temperatura constanta, la un nivel care coafeaza perfect, dar si protejeaza firul de par.

– Este prima placa de par pe care o folosesc si care vibreaza. Ce rol au aceste vibratii? Datorita vibratiilor parul este distribuit in mod uniform de-a lungul placilor si este indreptat intr-un timp redus. Mai exact, rezultatele sunt excelente, dar le putem obtine intr-un timp mai scurt, astfel incat parul nostru sa aiba mai putin de suferit.

– Nu in ultimul rand, ador aceasta placa pentru ca are o functie de oprire automata. Practic, daca o uit in priza, aparatul se va opri automat dupa 60 de minute. Nu stiu cat de importanta este pentru voi aceasta functie, dar eu urasc sa stau cu grija si sa ma gandesc o zi intreaga la faptul ca am uitat ceva in priza. Mi-as dori ca toate aparatele din casa mea sa aiba aceasta functie!

Nu mi se pare simplu sa faci bucle cu placa, nici mie nu mi-a iesit din prima, dar situatia poate fi remediata prin exercitiu.

Iata cum le realizez eu:

Au mai ramas doua tutoriale din proiectul “No bad hair days by Oz style”. Nu le ratati!