Cum sa faci un bob fals

December 7, 2014 Scris de OZ - 1 Comment

Am ajuns si la cea de-a saptea postare din proiectul “No bad hair days by Oz style”!  Ultimul tutorial este cu o coafura care imi place foarte mult: bob fals.

Se poarta bobul si avantajeaza orice fizionomie! Uneori ma tenteaza atat de mult, incat cu greu ma abtin sa nu imi fac o programare la salon pentru un tuns! Din fericire, imi trece repede!

Am avut mereu parul lung (cu doua exceptii pe care le-am regretat din tot sufletul), asa ca prefer sa ma bucur de pletele mele in 99% din cazuri si sa gasesc solutii pentru 1% din cazuri, cand imi doresc sa fie mai scurt. Cum imi transform parul lung intr-un bob fals?

7 DSC_0206 copy

Urmez doar cativa pasi:

– Imi ondulez parul cu ondulatorul Philips CurlControl HP8605; Prefer acest aparat de styling deoarece are o bara de 25 mm cu un invelis ceramic gandit special pentru ca parul sa fie protejat, chiar si la temperaturi ridicate astfel ca buclele obtinute au un aspect natural si sanatos.;

– Impart parul in doua; partea de top o prind cu o clama iar partea de jos o leg cu un elastic, o rasucesc si o prind cu agrafe;

– Desfac restul parului, il tapez la radacina si apoi in rasucesc si il prind pe dedesubt cu agrafe.

Pare simplu? Chiar este!

Iata tutorialul!

Sper ca v-a placut proiectul “No bad hair days by Oz style” si ca ati aflat cat mai multe trucuri utile despre ingrijirea si coafarea parului, pe care sa le puteti puneti si voi in aplicare in propriul ritual de frumusete.

Kisses!

Oz