Cum sa faci o coafura cu bucle perfecte

December 1, 2014 Scris de OZ - No Comments

Primesc o multime de complimente datorita parului, iar asta m-a inspirat sa lansez proiectul “No bad hair days by OZ style”. Acesta este primul episod, dar va invit sa imi fiti alaturi in fiecare zi din aceasta saptamana pentru a afla toate trucurile mele de hair styling. In fiecare zi voi dezvalui un nou tutorial si noi secrete ale coafurii mele! Suna interesant, nu-i asa?

Primul tutorial este cu o coafura pe care o realizez cel mai des, cu bucle perfecte. Secretul meu? Peria Rotativa Dynamic Volume HP8654 de la Philips, ce beneficiaza de doua capete – peria rotunda de 50 mm si peria de 30 mm cu peri retractabili !

Inca de acum 3 ani v-am recomandat Philips HP4674, iar pentru mine peria rotativa Philips HP8654 este o varianta “upgradata” a primului aparat de styling de care m-am indragostit.

1DSC_0204

De ce ador peria rotativa de la Philips?

– Imi ofera posibilitatea de a seta functia „Care”. Aceasta asigura temperatura optima de uscare; parul se usuca repede, cu acelasi flux de aer de putere, dar la o temperatura constanta de ingrijire;
– Peria se roteste in ambele directii, astfel ca pot sa realizez mult mai usor buclele;
– Peria de 30 mm cu peri retractabili este de departe cea mai buna inventie! Este atat de simplu sa faci bucle cu ea fara sa iti incurci parul, protejandu-l totodata datorita invelisului ceramic din turmalina!

Ce ar trebui sa mai stiti despre coafura mea cu bucle perfecte?

– Aceasta coafura imi rezista cel putin 3 zile (in a treia ma spal pentru ca se ingrasa la radacina);
– Daca parul incepe sa luceasca la radacina, folosesc dry shampoo; Pentru ca parul sa arate bine, nu il aplic mai mult de doua zile la rand, dupa care il spal;
– Nu dorm niciodata cu parul desfacut; il prind cu o clama in coada de cal cu baza inalta;
– Daca se intampla ca acea clama sa imi lase urme pe par, le indrept a doua zi cu placa.

Peria rotativa de la Philips este atat de usor de folosit! Pot doar sa ma bucur de faptul ca un asemenea aparat de styling a fost inventat!

Urmariti materialul si aflati cum ma coafez in fiecare saptamana! Buclele perfecte sunt garantate!

*Pentru a vizualiza clipul la o calitate maxima, nu uitati sa setati versiune HD (setari – imaginea cu rotita din dreapta jos/ calitate 1080p HD)

Maine va astept cu un nou tutorial din proiectul “No bad hair days by Oz style”!