Cum imi conturez sprancenele

June 11, 2017 Scris de OZ - No Comments

Povestea mea cu conturarea sprancenelor este foarte lunga. Este lesne de inteles ca, de-a lungul anilor, am testat ā€žNā€ produse. Am avut o perioada in care am iubit gelul de sprancene Aqua Brow de la MUFE, apoi am testat Brow Wiz de la Anastasia si acum am ajuns la cea mai rapida modalitate de conturare cu produsele cu cel mai accesibil pret.

In prezent folosesc doua creioane de sprancene ale unor branduri de mass market: Flormar si Maybelline. De ce am ales aceste produse? Pentru ca, din experienta mea, aceste creioane isi merita toti banii, iar in cazul celor mai scumpe, pretul imi pare justificat doar de periuta in celalalt capat. Prin urmare, puteti face ca mine, puteti testa si un creion mai scump pentru a va convinge de calitatea lui si apoi, in momentul in care se termina, sa il pastrati doar pentru periuta si sa cumparati un creion cu un pret accesibil, care isi face treaba cel putin la fel de bine ca cel cu un pret mai piperat.

De ce creion de sprancene si nu gel? Am raspuns la aceasta intrebare in cel mai recent tutorial postat pe canalul meu de YouTube.

Produse folosite:

Creion Flormar Beige 401

Maybelline Brow Satin in nuanta Medium Brown.

Peria este de la creionul bdb (Billion Dollar Brows).

Nu uitati sa va abonati la canalul meu de Youtube.

Kisses!

Oz