Cum coafezi parul ondulat natural, cu ajutorul produselor Philips

December 2, 2014 Scris de OZ - No Comments

Se spune ca multe fete cu parul ondulat natural isi doresc sa aiba parul drept. Nu este si cazul meu. Imi ador buclele, dar probabil putini stiu ca parul meu este ondulat natural. Adevarul este ca nu imi prea las parul sa se usuce in mod natural pentru ca aceasta coafura arata bine doar in ziua in care imi fac baie. In schimb, daca imi fac buclele cu Peria Rotativa Dynamic Volume HP8654 de la Philips, pot sa imi spal parul o data la 3 zile. Sper exemplu, in aceasta perioada din an, in timp ce o fata cu parul drept se va plange de faptul ca din cauza umezelii i se lasa buclele, eu voi fi fericita pentru ca ale mele vor prinde si mai mult contur.

Totusi, atunci cand aleg sa imi dezvalui buclele naturale, le evidentiez cu ajutorul uscatorului Philips Senzor TempPrecision HP8270. El face toata treaba!

2 DSC_0273

Pana sa descopar acest produs, imi lua cateva ore bune pana mi se usca parul in mod natural. Nu incercam sa folosesc un uscator deoarece buclele erau ravasite si isi stricau forma. In schimb, un uscator cu difuzor face contrariul, ajuta buclele sa prinda contur mult mai repede.  Acum nu imi ia mai mult de 15 minute sa obtin coafura dorita!

Ce imi place la uscatorul Philips Senzor TempPrecision HP8270?

Are senzor TempPrecision™ unic, care masoara caldura parului in timpul uscarii si reduce automat temperatura, imediat dupa uscare. Astfel, parul nu este deshidratat si ramane sanatos si stralucitor.

Un alt aspect de care tin cont atunci cand imi aleg un uscator de par: daca il pot seta si pe aer rece.  De ce este atat de important sa aiba si aceasta functie?  In timp ce jetul de aer cald te ajuta sa realizezi o coafura, cel de aer rece o fixeaza. Iar uscatorul Philips Senzor TempPrecision are un buton Cool Shot pe care il pot folosi pentru finisarea coafurii.

Puteti vedea cum functioneaza un uscator cu difuzor din tutorialul pe care vi l-am pregatit!

*Pentru a vizualiza clipul la o calitate maxima, nu uitati sa setati versiune HD (setari – imaginea cu rotita din dreapta jos/ calitate 1080p HD)

Maine va astept cu un nou tutorial din proiectul “No bad hair days by Oz style”!

Nu ratati primul material daca vreti sa aflati secretul buclelor mele perfecte.