Brave cut: de ce mi-am schimbat radical look-ul dupa 8 ani

November 18, 2015 Scris de OZ - 7 Comments

Acum o saptamana am facut cea mai mare schimbare de look din ultimii 8 ani! Timp de 8 ani mi-am tuns doar varfurile. Initial nu am vrut mai mult, apoi nu am indraznit mai mult. Si-asa s-au scurs anii si coafura mea cu bucle perfecte a devenit un fel de semnatura. Totusi… in vara am schimbat prefixul, am implinit 30 de ani si am inceput sa simt mai tare ca oricand nevoia unei schimbari radicale. Recunosc, mi-a fost teama. Am avut aproape toata viata parul lung… Imi era greu sa ma imaginez altfel asa ca, in cele din urma, asta vara am renuntat la idee si nu m-am mai tuns. M-am gandit mult prea mult la treaba asta si pana la urma mi-a pierit tot curajul. Si-am ramas in starea asta pana acum vreo 2 saptamani, cand am inceput sa imi tot fac bob fals si sa imi port parul pe sub malete, gulere si fulare.

Cu doar o saptamana si jumatate in urma  am aflat in mod intamplator de campania Vieti impletite, initiata de Fundatia Renasterea. Acela a fost momentul cheie in care s-au aliniat toate planetele, in care am realizat ca totul se intampla la momentul potrivit. Acela a fost momentul in care am primit imboldul de care aveam nevoie pentru a face nu doar o schimbare de look, ci si o fapta buna! Mai exact, sa imi donez parul si astfel sa ajut si eu la realizarea unei peruci pentru o femeie diagnosticata cu cancer.

1276 copy

Untitled-1
Instagram pictures 🙂

Mai multe detalii despre aceasta campanie puteti afla din cel mai nou material video pe care l-am pregatit:

Ce trebuie sa mai stiti despre campania “Vieti impletite”:

Deja au fost facute primele peruci:

12115796_1003944966333539_2573333915131350186_n
Sursa foto: Beauty District

Campania se desfasoara pe o perioada de un an, deci mai aveti la dispozitie aproximativ 11 luni la dispozitie sa va faceti curaj si sa va donati si voi parul.

Campania se desfasoara in saloanele Beauty District, Hair Wellness and more si Jovsky Studio. Eu am ales sa fac aceasta schimbare de look la Hair Wellness and more. Daca nu sunteti din Bucuresti, puteti trimite minimum 15 cm de par pe adresa Fundatiei Renasterea: Str. Virgil Plesoianu, nr. 87, sector 1, Bucuresti.

Nu in ultimul rand, oricine poate sa doneze bani pentru realizarea de peruci. Gasiti detaliile aici: https://comunitate.fundatiarenasterea.ro/

Kisses!

Oz