Am inceput un curs de make-up

August 20, 2015 Scris de OZ - No Comments

Probabil va amintiti ca incepusem la un moment dat un curs de hair styling. Ei bine, din diverse motive nu l-am terminat si tin minte ca m-am tot gandit atunci “De ce nu am ales unul de make-up?!”. Sunt in continuare pasionata de hair styling, dar pentru a face “performanta” in acest domeniu chiar trebuie sa aloci super mult timp. Din pacate, practica pe care o poti face la un astfel de curs nu este niciodata suficienta si job-ul full-time de la Diva Hair ma impiedica sa petrec luni intregi prin saloane astfel incat sa deprind mai multe tehnici si sa acumulez mai multe informatii. Si, trebuie sa recunosc, nici daca as fi avut mai mult timp la dispozitie nu cred ca as fi avut rabdarea necesara.

Prin urmare, acum am luat-o de la capat cu un nou domeniu: make-up-ul! Inainte de a ma critica si de a-mi spune ca le fac pe toate, as vrea sa spun ca sunt atrasa de tot ce tine de frumusete. Asta am facut de mica! Mi-am “facut intai mana” pe papusi, apoi pe verisorele mele mai mici pe care le machiam/coafam mereu si mai tarziu pe prietenele mele. Sunt atrasa si de design vestimentar (deci sa nu va mire daca o sa ma apuc si de un astfel de curs in viitorul apropiat). Legat de acest ultim aspect, trebuie sa va mai spun ca mi-am dorit mereu sa fac design. Mi-am facut primele schite in scoala generala, in liceu am facut cursuri de design vestimentar, am vrut sa dau si la o facultate de profil… dar lucrurile s-au asezat altfel si am ajuns sa fac Jurnalismul. Dar nu regret nimic! Ceea ce fac astazi (lucrez in presa online glossy) imi permite sa experimentez toate aceste domenii care ma atrag in aceeasi masura.

Revenind la machiaj, in prezent urmez cursurile sustinute de Stela Badea la Monroe Make-up Academy. Cu cei de la Monroe am mai colaborat in trecut (proiect 9695 & sedinte foto pentru blog aici si aici), asa ca am avut incredere in ei, desi nu o cunosteam pe Stela si nu stiam cat de buna este ca profesor. As putea spune ca m-am aventurat in aceasta noua provocare cu ochii inchisi, dar nu regret!

Partea buna este ca la finalul cursului voi primi si o diploma acreditata de stat, ceea ce inseamna ca din octombrie voi fi make-up artist cu acte in regula.

Va las cu cateva imagini de la curs. Daca vreti sa vedeti cum evoluez, nu uitati sa apasati butonul de Follow de pe Instagram. Acolo veti gasi mai multe imagini de la curs.

makeup-1

Machiaj de zi

 

11866230_887903731244739_5077124768073155855_n

Primele mele face-chart-uri (anii `20, `50, `70 si Cleopatra).

11885107_887819401253172_2452011542085227447_n

Kisses!
Oz